Pokušaj ubojstva

Muškarac na Medvešćaku završio s nožem zabijenim u – prsa. Spasio ga je Španjolac

Šarlota Brnčić

Okolnosti pod kojima se dogodio pokušaj ubojstva, posebice motiv napada, intenzivno rasvjetljava policija te se čini sve kako bi se napadač što prije pronašao i priveo na krim-obraduS teškim ozljedama zadržan je u bolnici na liječenju 33-godišnjak koji je sinoć napadnut na Medveščaku, a od mogućeg najgoreg ishoda spasio ga je Španjolac.


Kako je priopćeno iz PU zagrebačke, sinoć, oko 20.40 sati na Medveščaku, u Križanićevoj ulici, na školskom igralištu, nepoznati je počinitelj prišao 33-godišnjaku te mu iz za sada neutvrđenog razloga oštrim predmetom zadao jednu ubodnu ranu u predjelu prsnog koša.


U tom trenutku, u pomoć ozlijeđenom mladiću je priskočio 20-godišnji državljanin Španjolske, nakon čega se počinitelj dao u bijeg.Ozlijeđenom je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.
Okolnosti pod kojima se dogodio pokušaj ubojstva, posebice motiv napada, intenzivno rasvjetljava policija te se čini sve kako bi se napadač što prije pronašao i priveo na krim-obradu.