Kaznena prijava

Muškarac koji je prije nekoliko dana ukrao automobil prijavljen za niz krađa u Viškovu i Rijeci

Šarlota Brnčić

Foto Davorin Visnjic/PIXSELL

Foto Davorin Visnjic/PIXSELL

Otuđio je automobil u kojem ga je policija i zatekla, dok se iz otključanog teretnog i osobnog vozila domogao ostavljenih novčanika s dokumentima, novcem i bankovnim karticama, a iz kuće i pomoćnog objekta novca, alata, prehrambenih proizvoda i drugih predmetaPo završetku kriminalističkog istraživanja zbog počinjenja kaznenih djela imovinskog kriminaliteta, između ostalog i  krađe vozila, osumnjičeni 34-godišnjak sveukupno je prijavljen za pet kaznenih djela – tri krađe i dvije teške krađe, priopćeno je iz PU primorsko-goranske.


Naime, krim istraživanjem kojeg su proveli policijski službenici Prve policijske postaje Rijeka utvrđeno je kako je kaznena djela počinio od sredine listopada prošle godine do 20. siječnja ove godine na području Viškova te u jednom slučaju na području Rijeke.


Otuđio je automobil u kojem ga je policija i zatekla, dok se iz otključanog teretnog i osobnog vozila domogao ostavljenih novčanika s dokumentima, novcem i bankovnim karticama, a iz kuće i pomoćnog objekta novca, alata, prehrambenih proizvoda i drugih predmeta.
Automobil je vraćen vlasniku, dok su ostali vlasnici otuđenih predmeta sveukupno oštećeni za oko 5.300 kuna.


Osumnjičeni 34-godišnjak je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.