OPASNOST U PROMETU

Mrtav pijan vozio Passata na Marinićima, koncentracija alkohola je stvarno visoka

Vladimir Mrvoš

Snimio Sergej DRECHSLER

Snimio Sergej DRECHSLER

Zbog počinjenih prekršaja, isključen je iz prometa te su protiv njega mjerodavnom općinskom sudu podneseni optužni prijedlozi sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestamaRIJEKA – Posada policijskog presretača Policijske uprave primorsko-goranske na području Marinića kod Viškova zatekla je u prekršaju 43-godišnjeg vozača osobnog vozila 10. lipnja.


Riječ je o hrvatskom državljaninu koji je u vrijeme važeće zabrane upravljanja vozilom B kategorije, vozilom marke VW Passat, riječkih registracijskih oznaka, upravljao pri koncentraciji alkohola od 2.23 promila.


Zbog počinjenih prekršaja, isključen je iz prometa te su protiv njega mjerodavnom općinskom sudu podneseni optužni prijedlozi sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.
U protekla dva dana policija je u prometu evidentirala i 19 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teško ozlijeđena, a njih šest zadobilo je lakše ozljede.


Teško je ozlijeđen 63-godišnji motociklist marke Beverly, u nesreći što se jučer dogodila na području Pećina u Rijeci, kada mu je prednost prolaska oduzeo 40-godišnji vozač osobnog vozila marke BMW.