Kaos na cesti

Motociklist bježao splitskoj policiji, pa udario u njihovo službeno vozilo, a zatim i u još dva parkirana auta

Šarlota Brnčić

NL arhiva

NL arhiva

Prilikom bijega polukružno se okrenuo i udario u službeno vozilo koje se nalazilo zaustavljeno uz uključene svjetlosne znakove.   Potom je udario u još dva parkirana automobila, nakon čega je s motociklom pao na tloSplitska policija sinoć je oko 21.45 sati u ulici Škrape u Splitu imala pravi »cirkus« sa motociklistom koji je bježeći od njih napravio dar-mar na cesti.


Kako navode iz PU splitsko-dalmatinske, policijski službenici u službenom vozilu izdali su naredbu vozaču motocikla Aprilia, bez registracijske oznake i broja da se zaustavi, međutim, oglušio se i nastavio s vožnjom. Prilikom bijega polukružno se okrenuo i udario u službeno vozilo koje se nalazilo zaustavljeno uz uključene svjetlosne znakove.


Potom je udario u još dva parkirana automobila, nakon čega je s motociklom pao na tlo. Nitko nije zatražio liječničku pomoć. Na mjestu događaja je obavljen očevid, a vozač  je doveden u službene prostorije policije i zadržan do prestanka djelovanja opojnog sredstva nakon čega će se nad njim provesti kriminalističko istraživanje.