Kaznena prijava

Mladiću dao drogu, a djevojku pokušao ozlijediti nožem

Šarlota Brnčić

Snimio Sergej DRECHSLER

Snimio Sergej DRECHSLER

sumnja se da je 22-godišnjak u noći s 26. na 27. listopada u stanu na području Maksimira 24-godišnjaku omogućio prostor te amfetamin i marihuanu za konzumaciju, a koju drogu je nabavio protivno odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe droga

Uhićen je i podvrgnut krim-obradi 22-godišnjak koji je najprije mladiću dao na konzumaciju drogu, a potom je napao i pokušao teško ozlijediti djevojku koja se s njima nalazila u društvu.
Kako je priopćeno iz PU zagrebačke, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Teška tjelesna ozljeda“ u pokušaju i  „Omogućavanje trošenja droga“.
Naime, sumnja se da je 22-godišnjak u noći s 26. na 27. listopada u stanu na području Maksimira 24-godišnjaku omogućio prostor te amfetamin i marihuanu za konzumaciju, a koju drogu je nabavio protivno odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. Naime, nakon što su u stanu zajedno konzumirali drogu, osumnjičeni je verbalno i fizički napao 22-godišnjakinju koja je bila s njima u društvu te ju nožem pokušao teško ozlijediti.
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu dostavljena kaznena prijava.