Užasna tragedija

Mlada djelatnica iznenada preminula na imanju slavnog nogometaša

S.M.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

25-godišnjoj Jessici liječnici nisu mogli pomoći nakon što se srušila u Manor House Stablesu, konjušnici bivšeg nogometaša Michaela OwenaJessica Whalley (25) preminula je nakon pada s konja u konjušnici bivšeg nogometaša Michaela Owena u Velikoj Britaniji, a tužnu je vijest potvrdila njezina prijateljica.


Liječnici joj nisu mogli pomoći nakon što se srušila u Manor House Stablesu u blizini Malpasa u Cheshireu, gdje je radila kao voditeljica transporta i gdje je proglašena mrtvom na mjestu događaja. Njezina prijateljica i kolegica Allison Samuel za The Sun je otkrila da je tragično preminula tek nekoliko dana prije svojeg rođendana.


Allison tvrdi da je Jessica preminula nakon što je pala s konja. No, drugi svjedoci iz staje u kojoj se sve odigralo to su zanijekali i izjavili za Daily Mail da bi bilo prerano reći da je riječ o incidentu, a ne nesreći.
“Jednostavno ne mogu vjerovati, jako smo je voljeli. Bila je tako ljupka djevojka koja je stvarno uživala u svom poslu. Bila je popularna, svima se sviđala.


Ovo je tako neočekivano, bila je tako fit i zdrava. A i lijepa, mogla je biti model. To je takva tragedija, ove subote bi joj bio 26. rođendan. Rečeno nam je da je to bilo vrlo iznenada i da je pala s konja, tako da je to bio užasan šok”, izjavila je Alisson.


Iz konjušnice su odbili dati komentar, no izvori su otkrili da su Owen i njegovo osoblje bili u suzama i šoku nakon tužnog događaja.


Tako sam tužna vidjeti Michaela Owena i sve njegovo osoblje u suzama nakon takvog šoka za njih. Bila je tako mlada, bez zdravstvenih problema“, napisala je jedna od svjedokinja Jessica Mair.


“S dubokom tugom moramo objaviti da je vrlo cijenjena članica našeg tima preminula na poslu. Obitelj je obaviještena te obitelj i tim u Manor Houseu traže privatnost u ovim trenucima”, stoji u službenom priopćenju iz konjušnice u kojoj trenira i Michaelova kćer Gemma Owen, piše The Sun.