Priveden nasilnik

Metalnom šipkom tukao bebu i suprugu po glavi; dijete zadržano u bolnici

P. N.

Foto Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Foto Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Dežurni pedijatar Dejan Balažin potvrdio je da dijete ima ozljede glave i natkoljenice te se nalazi u Bolnici zbog mogućih komplikacijaKako HRT doznaje iz krugova bliskih čakovečkoj bolnici, na odjel pedijatrije primljena je beba starosti 20 dana s ozljedom glave i natkoljenice, te majka s lakšim tjelesnim ozljedama. Majka i dijete su iz Piškorovca i žrtve su obiteljskog nasilja, javlja HRT.


Kako doznajemo – muškarac je pod utjecajem alkohola svoju suprugu tukao po glavi i rukama. Metalnom šipkom udario je i bebu koju je majka držala u naručju te joj nanio duboku ranu na glavi.


Majku i dijete je u Županijsku bolnicu Čakovec  dovezla hitna pomoć. Policija je nasilnika tijekom dana privela.
Dežurni pedijatar Dejan Balažin potvrdio je da dijete ima ozljede glave i natkoljenice te se nalazi u Bolnici zbog mogućih komplikacija.


– Radi se o muškom novorođenčetu starom nepunih tri tjedna koje smo hospitalizirali, primili danas u popodnevnim satima. Radi se o ozljedama glave i lijeve natkoljenice, rekao je Balažin za HRT.


– Dijete smo primili zajedno s majkom, majka je dobro. Mogu reći, na sreću, dijete je isto dobro, zasad se čini da se ne radi o teškim tjelesnim ozljedama. Dijete smo ostavili na opservaciji radi praćenja, dodao je.


Kaže da je bilo sličnih slučajeva.


– Mislim da još nije bilo tako malo dijete u pitanju, ali, nažalost, ima toga, rekao je Balažin.


Nada se da beba neće imati neke trajnije posljedice.


– Zasad se ne čini da su to teške ozljede, ali pratimo ga, tu je kod nas, rekao je.