Ozbiljni razbojnici

Maskiranih lica uletjeli u trgovinu i zaposlenici prijetili da će ju ubiti ako im se ne makne s puta. Uzeli 63 parfema

Šarlota Brnčić

Ilustracija

Ilustracija

Materijalna šteta pričinjena kaznenim djelom iznosi oko 4.360 euraPolicijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 44-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “Razbojništvo”.


Sumnja se da su se 14. siječnja, oko 20.55 sati, s namjerom oduzimanja tuđe pokretne stvari s ciljem da je protupravno prisvoje, automobilom marke Volkswagen zagrebačkih registarskih oznaka, zajedno dovezli na područje Sesveta te parkirali u blizini trgovine na Trgu Dragutina Domjanića.


Maskiranih lica, sumnja se, potom su ušli u trgovinu da bi jedan od njih ozbiljno zaprijetio zaposlenici da će ju ubiti te naredio da im se makne s puta.
Nakon što se u strahu za život zaposlenica povukla u stražnji dio trgovine, osumnjičeni su s prodajnih polica trgovine otuđili ukupno 63 parfema, stavili u torbe koje su donijeli sa sobom te se dali u bijeg.


Materijalna šteta pričinjena kaznenim djelom iznosi oko 4.360 eura.


Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski su službenici osumnjičene predali pritvorskom nadzorniku, dok su posebno izvješće podnijeli nadležnom državnom odvjetništvu.