Stravično

Masakr u Zagrebu: Pobio dva muškarca, tri žene i 10-godišnje dijete, preživjela samo beba

Portal Novilist.hr

Foto Davor Kovačević

Foto Davor Kovačević

Ubijene su dvije muške i tri ženske osobe, te jedno 10-godišnje dijete. Preživjela je samo neozljeđena beba, zbrinuta u KlaićevojZAGREB Zagrebačka policija objavila je stravičnu vijest da je oko 21.30 sati u Novom Zagrebu, ubijeno šest osoba. Ubojica je uhićen, doznaje Jutarnji list.


Šest mrtvih tijela zagrebačka policija pronašla je u četvrtak navečer u Cimermanovoj ulici u novozagrebačkom naselju Kajzerica. 


Marko Rašić načelnik Policijske uprave Zagrebačke demantirao je da je ubojica uhićen. Za njim se i dalje traga, ali je poznat njegov identitet.
Potraga je proširena na cijelu Hrvatsku pa se pretpostavlja da je odmakao dalje od Zagreba. Nije isključeno da se još uvijek krije na širem zagrebačkom području.


Ujedno, načelnik Rašić napomenuo je kako su smrtno stradale dvije muške i tri ženske osobe te jedno dijete od 10 godina života, čime su zapravo prethodne informacije o ubojstvu četvero djece demantirane. Sedma osoba iz kuće je beba, koja je zbrinuta u bolnici u Klaićevoj i neozljeđena je.


Načelnik nije komentirao napise da je motiv šesterostrukog ubojstva ljubomora te da je muškarac, među ostalim, ubio svoju bivšu partnericu i njenog partnera.


Načelnik je napomenuo kako je policija još 2011. godine intervenirala na istoj adresi, ali da se to ne dovodi u vezu s ovim teškim kaznenim djelom.


U potrazi sudjeluju svi rodovi policije, specijalna, temeljna i kriminalistička policija. Očevid bi mogao potrajati i tijekom cijelog petka.


Policija je potvrdila Hini da je večeras u 21.30 sati zaprimila dojavu od građana o pucnjevima na području Novog Zagreba.


Na mjestu događaja, u kući u Cimermanovoj ulici pronađeno je šest mrtvih osoba. Sumnja se na ubojstvo vatrenim oružjem, potvrđeno je Hini u policiji.


Za počiniteljem masovnog pokolja intenzivno se tragaa. Policijski službenici naoružani dugim cijevima raspoređeni su po svim ključnim lokacijama u gradu.


Na parkiralištu Zagrebačkog velesajma viđen je veći broj policijskih specijalaca u maskirnim uniformama


O izvanrednom stanju na Kajzerici svjedoče i Zagrepčani.


– Sve je puno rotirki, vidim specijalce i hitnu pomoć. Ulica je blokirana, rekao je jedan građanin za 24 sata.


Foto Davor Kovačević


Foto Davor KovačevićFoto Davor Kovačević


Foto Davor KovačevićFoto Davor Kovačević


Foto Davor KovačevićFoto Marin Tironi/Pixsell


Foto Marin Tironi/PixsellFoto Facebook Za KAJ? Za KAJzericu


Foto Facebook Za KAJ? Za KAJzericu