Tarapana

Maloljetnik otrčao do suvozačevih vrata automobila, otvorio ih te oštećenog nogom udario u glavu

Šarlota Brnčić

Ilustracija

Ilustracija

Drugi maloljetnik izvukao ga je iz automobila, a zatim ga grupica napala i teško ozlijedilaPolicijski službenici Policijske uprave zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom, 19-godišnjakom i nad dvojicom maloljetnika zbog sumnje da su počinili kazneno djelo “Teška tjelesna ozljeda”.


Sumnja se da su prekjučer, oko 3.25 sati, na parkiralištu ispred ugostiteljskog objekta u Poljanici Bistranskoj, u Ulici Pešćenka, zajedno s više za sada nepoznatih osoba, u namjeri nanošenja teških tjelesnih ozljeda tjelesno napali 25-godišnjaka.


Naime, nakon što su se osumnjičeni zajedno s nekoliko za sada nepoznatih osoba verbalno sukobili s 25-godišnjakom, on je otrčao do svog automobila marke Škoda nakon čega se naglo ubrzavajući dovezao i kočenjem zaustavio pred skupinom ljudi među kojima su se nalazili i osumnjičeni 18-godišnjak i dvojica maloljetnika.
Nakon navedenog, sumnja se, nastavio je vožnju kružeći automobilom po parkiralištu iako su ga prisutne osobe pokušavale zaustaviti trčeći za njegovim vozilom.


Kada se u konačnici i zaustavio, jedan od osumnjičenih maloljetnika otrčao je do suvozačevih vrata automobila, otvorio ih te oštećenog nogom udario u glavu, nakon čega ga je drugi maloljetnik izvukao iz automobila, da bi potom osumnjičeni mladići zajedno s nekoliko drugih za sada nepoznatih osoba oštećenog počeli udarati šakama i nogama po glavi i tijelu pri čemu je on teško ozlijeđen.


Liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkoj bolnici Sveti Duh gdje se nalazi na liječenju.


Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu dok se kriminalističko istraživanje nastavlja.