Tragedija u Varaždinskoj županiji

MAJKA USMRTILA NOVOROĐENČE? Beba nađena kod Klenovnika rođena je živa, žena hospitalizirana

Hina

NL arhiva

NL arhiva

Nakon obavljenog kriminalističkog istraživanja utvrđena je sumnja da je 28-godišnja majka usmrtila novorođenče. Zamjenik državnog odvjetnika i glasnogovornik Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu Darko Galić kratko je izjavio da je osumnjičena žena trenutno hospitalizirana te da joj je sutkinja istražnog suda odredila istražni zatvor. Više će informacija o ovom slučaju Županijsko državno odvjetništvo objaviti uskoroVARAŽDIN Nakon što je u petak u obiteljskoj kući kod Klenovnika u Varaždinskoj županiji pronađeno mrtvo novorođenče, na Odjelu patologije Opće bolnice Varaždin obavljena je obdukcija te je utvrđeno da je dijete rođeno živo, dok uzrok smrti zasad nije utvrđen, izvijestili su u nedjelju iz Policijske uprave varaždinske.


Nakon obavljenog kriminalističkog istraživanja utvrđena je sumnja da je 28-godišnja majka usmrtila novorođenče.


Zamjenik državnog odvjetnika i glasnogovornik Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu Darko Galić kratko je izjavio da je osumnjičena žena trenutno hospitalizirana te da joj je sutkinja istražnog suda odredila istražni zatvor. Više će informacija o ovom slučaju Županijsko državno odvjetništvo objaviti uskoro.
Varaždinski policajci u petak su po dojavi Opće bolnice Varaždin pretražili kuću u Dubravcu, kojom se koristila 28-godišnjakinja i tijekom pretrage pronašli su mrtvo novorođenče, koje je prevezeno na Odjel patologije varaždinske bolnice.