PU PG

Kradljivac koji je volio aparate za gašenje požara

Šarlota Brnčić

Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Po završetku istraživanja, zbog sumnje u dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem, kao i jedne krađe, 37-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvuDjelatnici Druge policijske postaje proveli su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.


Policija ga sumnjiči da je tijekom mjeseca listopada i studenog ove godine u dva trgovačka centra u Rijeci provalio u ostakljenu kutiju s vatrogasnim aparatima iz kojih je otuđio sedam aparata za gašenje požara i time dva trgovačka društva oštetio za oko sedam tisuća kuna.


Tijekom krim istraživanja je utvrđeno da je u tom razdoblju iz spremišta stambene zgrade na području Crikvenice otuđio i vrtni alat u vlasništvu hrvatskog državljanina vrijednosti više stotina kuna.
Po završetku istraživanja, zbog sumnje u dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem, kao i jedne krađe, 37-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.