Kaznena prijava

Kontrolirajući promet crikvenička policija uhitila dilera kokaina

Šarlota Brnčić

Foto Pixabay

Foto Pixabay

U sklopu istraživanja provedena je pretraga doma i automobila kojim se 55-godišnjak koristi i u kojem je pronađeno oko 56 grama kokaina za koji se sumnja da ga je posjedovao radi daljnje preprodajeCrikvenička policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom zbog sumnje u kaznena djela iz domene zlouporabe droga.


 


Kontrolirajući promet zaustavili su ga oko 18.30 sati na Jadranskoj magistrali kod Klenovice gdje je upravljao Citroenom, riječkih registracijskih oznaka.
Pri tome je odbio testiranje na prisutnost opojnih sredstava pa je zbog sumnje na počinjenje kažnjivih radnji priveden u policijske prostorije na kriminalističko istraživanje.


U sklopu istraživanja provedena je pretraga doma i automobila kojim se 55-godišnjak koristi i u kojem je pronađeno oko 56 grama kokaina za koji se sumnja da ga je posjedovao radi daljnje preprodaje.


Nakon završetka istraživanja, 55-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te je predan pritvorskom nadzorniku.


Također je i prekršajno sankcioniran u skladu s odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.