U pritvoru je

Konobar u lovranskom restoranu kolegici prijetio silovanjem: “Sad ću ti upropastiti život”

Šarlota Brnčić

Ilustracija (ne prikazuje osobe iz članka) / Foto Pixsell

Ilustracija (ne prikazuje osobe iz članka) / Foto Pixsell

Uplašenoj kolegici je na kraju rekao i da o ovome treba šutjeti i da ne smije kazati šefovima da joj je opet prijetioPod sumnjom da je u lovranskom restoranu kolegici ozbiljno prijetio silovanjem, policija je uhitila 31-godišnjaka iz zaleđa Lovrana, a koji je, nakon dovršene krim-obrade, danas poslijepodne smješten u pritvor riječkog zatvora.


Neslužbeno saznajemo da je 31-godišnjak prišao bez povoda svojoj kolegici u trenutku kad je bila sama na terasi restorana i verbalno joj prijetio govoreći da se više ne može suzdržavati, da je dugo šutio, ali da i dalje ima iste osjećaje i namjere prema njoj.


Kazao joj je i da mu je upropastila život što ga je odvela na sud i da će sada njoj upropastiti život.
Uplašenoj kolegici je na kraju rekao i da o ovome treba šutjeti i da ne smije kazati šefovima da joj je opet prijetio.


S obzirom da joj je prije par godina na sličan način i u više navrata prijetio silovanjem, a za što ga je tada bila prijavila, žrtvu je njegov novi napad duboko potresao i uznemirio.


Za prethodne prijetnje silovanjem, protiv njega je bila još 2018. godine podignuta optužnica, te mu je bila izrečena i mjera zabrane približavanja.


Neslužbeni izvori nam navode kako je, nakon uhićenja, na ispitivanju sve poricao i branio se tvrdeći da ga je žrtva isprovocirala.


Državno odvjetništvo je zbog očite upornosti u činjenju kaznenog djela prema žrtvi, zatražilo da mu se odredi istražni zatvor.


Sud je to i uvažio, pa mu je određen jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.