Služba za gospodarski kriminalitet

Kazneno prijavljen zbog neisplata plaća zaposlenicima udruge

P. N.

Snimio Sergej DRECHSLER

Snimio Sergej DRECHSLER

60-godišnjak se sumnjiči da kao odgovorna osoba udruge s područja Primorsko-goranske županije u razdoblju od 1. rujna do 31. listopada 2018. godine, nije isplatio u cijelosti plaće zaposlenicima te udruge čime je dvoje hrvatskih državljana oštećeno za najmanje 17.250 kuna

 Policijski službenici Službe za gospodarski kriminalitet i korupciju Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjim hrvatskim državljaninom poradi sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene gospodarskog kriminaliteta.

Sumnjiči se da kao odgovorna osoba udruge s područja Primorsko-goranske županije,  s ciljem da ostvari protupravnu imovinsku korist, u razdoblju od 1. rujna do 31. listopada 2018. godine, nije isplatio u cijelosti plaće zaposlenicima te udruge čime je dvoje hrvatskih državljana oštećeno za najmanje 17.250 kuna, javlja PU primorsko-goranska.


 Po završetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neisplate plaća, policija je protiv osumnjičenog 60-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu.