Pritvoren dvojac

Kako bi naplatili dug čak dvaput mu pokušali oteti dijete. Fizički napali žrtvu i njegovu suprugu te ih ozlijedili

Šarlota Brnčić

NL arhiva

NL arhiva

Osumnjičeni su zajedno 4. srpnja u Šibeniku u trgovačkom centru pokušali naplatiti dug i pritom oštećenog tjelesno napali i nanijeli lakše tjelesne ozljede njemu i njegovoj 30-godišnjoj supruzi koja ga je branila te oštetili inventar u trgovačkom centru. Nakon toga je osumnjičeni 42-godišnjak ponovno htio oteti dijete oštećenog...U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je krim istraživanje nad 42-godišnjakom i 31-godišnjakom osumnjičenima za lihvarski ugovor i pokušaj protupravne naplate na štetu 34-godišnjaka, otmicu i nanošenje tjelesnih ozljeda na štetu djeteta te oštećenje tuđe stvari na štetu trgovačkog centra sa sjedištem u Zagrebu.


Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 31-godišnjak početkom ove godine posudio novčani iznos od 3 tisuće eura oštećenom uz lihvarske kamate, a kako oštećeni nije novac vratio u dogovorenom vremenu, osumnjičeni 42-godišnjak je prvo 3. srpnja u Splitu pokušao oteti dijete oštećenog u čemu nije uspio.


Zatim su osumnjičeni zajedno 4. srpnja u Šibeniku u trgovačkom centru pokušali naplatiti dug i pritom oštećenog tjelesno napali i nanijeli lakše tjelesne ozljede njemu i njegovoj 30-godišnjoj supruzi koja ga je branila te oštetili inventar u trgovačkom centru. Nakon toga je osumnjičeni 42-godišnjak ponovno htio oteti dijete oštećenog u čemu nije uspio, a tom prilikom ga je lakše ozlijedio.
Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.