NEVIDLJIVI UBOJICA

Još jedno trovanje ugljičnim monoksidom u kupaonici. Maloljetna osoba prebačena u bolnicu

Šarlota Brnčić

Ilustracija / Foto Arhiv NL

Ilustracija / Foto Arhiv NL

Očevid danas, po okončanju kojega će biti poznato više detalja o slučaju.Nažalost, još jedan slučaj trovanja ugljičnim monoksidom zbio se sinoć, a ovoga puta se opet radi o maloljetnoj žrtvi.


Prema prvim informacijama iz PU zagrebačke, jučer, oko 19 sati, u Ivanić Gradu u Ulici 65. bataljuna ZNG, u kupaonici je došlo do trovanja ugljičnim monoksidom maloljetne osobe.


Liječnička pomoć unesrećenoj osobi pružena je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb. Očevid će se obaviti danas, po okončanju kojega će biti poznato više detalja o slučaju.
Prije nekoliko dana izvještavali smo o još jednom takvom događaju, a tada se radilo o trovanju djeteta u kupaonici obiteljske kuće na području grada Valpova. Obavljenim očevidom policijskih službenika uz nazočnosti djelatnika HEP-a i dimnjačara utvrđeno je da je do trovanja djeteta došlo uslijed rada atmosferskog plinskog bojlera za centralno grijanje i povećanja koncentracije ugljičnog monoksida koji se nalazi u kupaonici. Djetetu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Osijek.