Manijak na cesti

Izbjegavajući direktan sudar s autom koji je pretjecao skrenula i izletjela sa ceste. Vozač pobjegao

Šarlota Brnčić

Ilustracija / Foto Arhiva NL

Ilustracija / Foto Arhiva NL

Ozlijeđena je vozilom hitne pomoći prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec.U tijeku je potraga za vozačem zbog kojeg je vozačica, izbjegavajući nalet njegova automobila, sletjela s ceste.


Kako navode iz policije, jučer, oko 13.25 sati, na cesti između Štrukovca i Žiškovca, dogodila se prometna nesreća u kojoj je nepoznati vozač automobila u desnom zavoju započeo pretjecati automobil koji se kretao ispred njega, bez da se uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu.


Zbog toga je doveo u neposrednu opasnost 25-godišnjakinju koja je upravljala automobilom čakovečkih registarskih oznaka iz suprotnog smjera. Kako bi izbjegla direktan sudar s automobilom koji je pretjecao, skrenula je udesno i vozilom sišla izvan kolnika, gdje je udarila u cestovni jarak te se ponovo vozilom vratila na kolnik.
Ozlijeđena je vozilom hitne pomoći prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je liječničkim pregledom utvrđeno da je lakše ozlijeđena.


Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je nakon prometne nesreće napustio mjesto događaja te se nastavlja krim istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće.