PU splitsko-dalmatinska

Intenzivno se traga za 29-godišnjakom s fotografije. Automobilom po život opasno ozlijedio policajca

Šarlota Brnčić

Foto: PU splitsko-dalmatinska

Foto: PU splitsko-dalmatinska

Ne zaustavljajući se, niti usporavajući, nastavio je vožnju i udario je vozilom u policijskog službenika, nakon čega se udaljio se s mjesta događajaPolicija je objavila identitet muškarca koji je, kako su priopćili, noćas, u 00.50 sati, u Splitu u ulici Domovinskog rata, teško ozlijedio 20-godišnjeg policijskog službenika.


Izvijestili su kako je iz do sada utvrđenih činjenica osoba koja se dovodi u svezu s ovim događajem kao osumnjičeni IVAN BOŽIĆ, rođen 1993. godine.


Također, i kako u ovom trenutku policijski službenici poduzimaju intenzivne mjere traganja za osobom.
Mole građane, ukoliko uoče muškarca s fotografije da mu ne prilaze, već o tome odmah obavijeste policiju na broj 192.


Ukoliko raspolažete s informacijama o osobi ili imate saznanja gdje bi se isti mogao nalaziti molimo da o tome odmah obavijestite policiju na broj 192.


Prethodno su iz policije bili priopćili da je, tijekom obavljanja nadzora i kontrole prometa, 20-godišnji policijski službenik izdao naredbu za zaustavljanja vozila.


Međutim, tada nepoznati vozač oglušio se na izdanu naredbu, ne zaustavljajući se, niti usporavajući, nastavio je vožnju i udario je vozilom u policijskog službenika, nakon čega se udaljio se s mjesta događaja.


Policijski službenik je odvezen na pružanje liječničke pomoći u bolnicu. Zadobio je teške i po život opasne ozlijede i zadržan je u bolnici na daljnjem liječenu.