Pokušaj ubojstva

Gruzijci noževima izboli trojicu Hrvata na Malom Lošinju. Dvojica su teško ozlijeđena i prevezena su u bolnicu

P. N.

Foto S. Drechsler

Foto S. Drechsler

U ovom događaju ozlijeđeni su zadobili ubodne rane te su sva trojica prevezena u KBC RijekaLošinjska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad dvojicom državljana Gruzije u dobi od 25 godina zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju, objavila je Policijska uprava Primorsko-goranska.


Policija navodi kako je kriminalističkim istraživanjem utvrđena osnovana sumnja da su navedeno kazneno djelo počinili na štetu trojice hrvatskih državljana u dobi od 21, 22 i 25 godina, s kojima su se u noći na 1. srpnja sukobili u Malom Lošinju. Svemu je prethodilo narušavanje javnog reda i mira.


U ovom događaju ozlijeđeni su zadobili ubodne rane te su sva trojica prevezena u KBC Rijeka radi pružanja liječničke pomoći. Dvojici ozlijeđenih konstatirane su teške tjelesne ozljede, a jedan je lakše ozlijeđen.
Manje od dva sata kasnije, policija je pronašla i privela osumnjičene Gruzijce. Obojica su kazneno prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu i bit će predani pritvorskom nadzorniku.