Nesreća kod Pazina

FRONTALNI SUDAR NA IPSILONU Hitna mu nije uspjela pomoći: Smrtno stradao 66-godišnjak iz Banjola

Marica Košta

Foto Danilo MEMEDOVIĆ

Foto Danilo MEMEDOVIĆ

U prometnoj nesreći na Istarskom ipsilonu, na dionici što vodi od Rogovića prema čvoru Ivoli poginuo je 66-godišnji vozač Fiata Punto, pulskih registracijskih oznaka. Kombi je dostavno vozilo buzetske tvrtke Lavor TradePAZIN Nataša Vitasović iz Policijske uprave istarske izvjestila je da je vozač Punta oko 13.20 sati vozeći iz smjera Pazina prema tunelu Učka, iz zasad neutvrđenih razloga, prešao na suprotnu kolničku traku te se frontalno sudario s kombijem marke Iveco Daily pulskih oznaka koji se kretao iz suprotnog smjera i u kojem su se nalazili 41-godišnji vozač i suvozač, piše Glas Istre.


Na mjestu nesreće je ekipa Hitne medicinske pomoći pokušala reanimirati 66-godišnjeg vozača Fiata Punta, no nažalost bez uspjeha. Vozač kombija i njegov suvozač u nesreći nisu ozlijeđeni.


Prema neslužbenim informacijama vozaču osobnog vozila, 66-godišnjaku iz Banjola, je najvjerojatnije pozlilo tijekom vožnje što je dovelo do neizbježnog frontalnog sudara. Prema nalogu državnog odvjetnika, naložena je obdukcija.
Dionica Ipsilona od 13.50 sati do 17.20 sati je bila zatvorena za sav promet između čvora Rogovići i čvora Ivoli, te se promet odvijao obilazno, preko Pazina.


Kako neslužbeno doznajemo, kombi je dostavno vozilo buzetske tvrtke Lavor Trade.