Divljački napad

FOTOGRAFIJE S LICA MJESTA Napadač prišao muškarcu koji je na Korzu pio kavu i izmlatio ga stolicom

P. N.

Foto NL

Foto NL

Čovjeku koji je sjedio na terasi jednog od kafića na Korzu prišao je, naime, drugi muškarac. Nakon samo par sekundi razgovora, ovaj ga je počeo udarati, a na kraju mu je slomio i stolicu na glaviSredište Rijeke bilo je prije otprilike 20 minuta poprište divljačkog napada, koji je uznemirio brojne prolaznike i šetače.


Čovjeku koji je sjedio na terasi jednog od kafića na Korzu prišao je, naime, drugi muškarac. Nakon samo par sekundi razgovora, ovaj ga je počeo udarati, a na kraju mu je slomio i stolicu na glavi.


U pomoć napadnutom muškarcu kojem je iz glave potekla krv priskočili su prolaznici i konobari, dok se napadač odmah dao u bijeg.
Na mjesto događaja brzo je stigla ekipa Hitne pomoći, koja ga je odvela u bolnicu.


Razlozi napada nisu poznati..


– Prema dosad utvrđenim informacijama u 10.40 na Korzu, ispred ugostiteljskog objekta došlo je do narušavanja javnoga reda i mira u kojem su sudjelovale dvije muške osobe.


Priveden je  31-godišnji hrvatski državljanin te je u tijeku kriminalističko istraživanje s obzirom da ga se sumnjiči da je 36-godišnjeg muškarca udario metalnim predmetom te mu time zadao tjelesne ozljede. 36-godišnjak je prevezen u KBC Rijeka gdje će mu se ustanoviti težina ozljeda – izjavili su iz PU Primorsko-goranske.