Nesreća

FOTO Urušio se dio fasade na zgradi u strogom centru Zagreba, oštećena je u potresu

Portal Novi list, Hina

Foto Davor Kovačević

Foto Davor Kovačević

Kameni blok oštetio je tramvajski vod zbog čega je u prekidu tramvajski prometDio fasade urušio se u petak sa zgrade u Jurišićevoj ulici u središtu Zagreba pri čemu nije bilo ozlijeđenih ali je kameni blok oštetio tramvajski vod zbog čega u prekidu tramvajski promet, doznaje se od zagrebačke policije koja utvrđuje okolnosti tog događaja.Pao kameni blok, oštećeni vodovi


Incident se dogodio oko 15,30 sati, rekli su u policiji po čijim je podacima sa skele postavljene uz zgradu najvjerojatnije pao kameni blok na Jurišićevu ulicu.


Foto galerija: Urušio se dio zgrade u centru Zagreba Foto: Davor Kovačević
Zbog tog slučaja u oba je smjera obustavljen je tramvajski promet jer su oštećeni električni vodovi.U policiji su rekli da njihovi djelatnici utvrđuju sve okolnosti tog događaja, a o slučaju je obaviještena građevinska inspekcija.


Foto Davor Kovačević


Riječ je o zgradi na adresi Jurišićeva 6 na kojoj su nedavno počeli radovi obnove od posljedica potresa.“Struja frcala na sve strane”


“Srećom nitko nije hodao tom stranom ulice. Odjednom se urušio zid zgrade koja se trenutno obnavlja.Cigle su pokosile sve od tramvajskih vodova do ulične rasvjete. 


Policija je brzo došla, ali je tramvaj prešao preko potrganih žica, a struja je počela frcati na sve strane” ispričala je čitateljica 24 sata, koja je poslala snimku kaosa u središtu Zagreba.Snimka koju je na svojim internetskim stranicama objavo RTL prikazuje Jurišićevu ulicu iznad koje se uzdiže oblaka prašine.Riječ je o drugom slučaju urušavanja zgrade u Zagrebu nakon jučerašnjeg incidenta u Dubravi, gdje je tijekom izvođenja radova rušenja objekta pao zid na susjednu pečenjaru.