Jutarnja eksplozija

Eksplozija u stambenoj zgradi: Jedna osoba je ozlijeđena. Oštećena vrata stanova i dizalo

Hina

foto: google earth

foto: google earth

Osim policije na terenu su i djelatnici Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba, pripadnici zagrebačke Javne vatrogasne postrojbe, Gradske plinare i dežurni djelatnici gradskog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, izvijestili su i tog Ureda.ZAGREB – U stambenoj zgradi u zagrebačkom naselju Prečko u petak oko 3 sata došlo je do eksplozije na najvišim katovima zgrade, a jedna osoba je lakše ozlijeđena, izvijestila je jutros zagrebačka policija.


Uslijed eksplozije, koja se dogodila u zgradi u Ulici Josipa Slavenskog 12, oštećena su ulazna vrata nekoliko stanova i staklo na dizalu.


Očevid je u tijeku, naveli su iz Policijske uprave zagrebačke.
Osim policije na terenu su i djelatnici Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba, pripadnici zagrebačke Javne vatrogasne postrojbe, Gradske plinare i dežurni djelatnici gradskog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, izvijestili su i tog Ureda.


U stambenoj zgradi počinjena je velika materijalna šteta, a prostor se nadzire zbog očevida koji traje, navode iz Ureda.


Dvije osobe na obavijesnom razgovoru 


Dvije su osobe, izvijestila je PU Zagrebačka, zbog eksplozije pozvane na obavijesne razgovore.


Mediji neslužbeno navode da je na terenu, uz sve nadležne službe, i protueksplozijski odjel MUP-a koji provodi istragu. Navodi se i da eksploziju nije uzrokovao plin.