Obračun u Vrapčanskoj ulici

Dovršena krim-obrada za ubojstvo i pokušaj ubojstva u Zagrebu

Šarlota Brnčić

NL arhiva

NL arhiva

u namjeri da ubije 31-godišnjaka oštrim predmetom mu zadao više ubodnih rana u predjelu trbuha i prsišta, uslijed kojih ozljeda je oštećeni preminuo na mjestu događaja. U napadu ga je pokušao spriječiti 30-godišnjak koji mu je pružio tjelesni otpor...Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom zbog sumnje u ubojstvo na štetu 31-godišnjaka i ubojstvo u pokušaju na štetu 30-godišnjaka.


Osumnjičen je da se 27. listopada oko 21.25 sati u Vrapčanskoj ulici u Zagrebu, verbalno sukobio s oštećenima, a potom u namjeri da ubije 31-godišnjaka oštrim predmetom mu zadao više ubodnih rana u predjelu trbuha i prsišta, uslijed kojih ozljeda je oštećeni preminuo na mjestu događaja.
U napadu ga je pokušao spriječiti 30-godišnjak koji mu je pružio tjelesni otpor, a kojom prilikom je osumnjičeni, u namjeri da i njega ubije, istome također oštrim predmetom zadao ubodnu ranu u predjelu vrata te se udaljio s mjesta događaja.
Liječnička pomoć 30-godišnjaku je pružena u KB Sveti Duh gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. Osumnjičeni 48-godišnjak je smješten u pritvor, dok je posebno izvješće dostavljeno Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.