Razotkriveni

Došli zaliti plantažu od 369 stabljika marihuane na otvorenome i “pali” ravno u ruke policiji

Šarlota Brnčić

Foto PU splitsko-dalmatinska

Foto PU splitsko-dalmatinska

Izvršene su pretrage domova koje koriste na području Dicma i Splita.Policijski službenici službe kriminaliteta droga Split dovršili su kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjakom, 30-godišnjakom i 50-godišnjom državljankom Velike Britanije.


Naime, u mjestu Dolac Donji prilikom zalijevanja 369 stabljika marihuane na otvorenome jučer su uhvaćeni 67-godišnjak i 30-godišnjak.


Tijekom kriminalističkog istraživanja, a temeljem naloga suda, izvršene su pretrage domova koje koriste na području Dicma i Splita, te je u stanu kojeg koristi 67-godišnjak pronađeno i oduzeto 125 grama marihuane i vaga za precizno mjerenje te veća količina novca za koji se sumnja da potječe od prodaje droge.
Također je tijekom kriminalističkog istraživanja potvrđena sumnja kako je prilikom počinjenja kaznenog dijela sudjelovala i 50-godišnja državljanka Velike Britanije.


Po završetku kriminalističkog istraživanja, danas tokom dana, biti će privedeni pritvorskom nadzorniku zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.