Prometna nesreća

Djevojka se autom zabila u prepuni labinski Rock caffe. Jedna osoba poginula, četvero ozlijeđenih

Hina

Foto: Glas Istre

Foto: Glas Istre

Većina gostiju, na čelu s vlasnikom i osobljem caffe bara bila je prisebna pa su, do dolaska Hitne pomoći, odmah priskočili ozlijeđenima, izvukli automobil i počistili porazbacan inventar kako bi olakšali pristup djelatnicima Hitne pomoćiJedna je osoba smrtno stradala dok ih je četvero ozlijeđeno u nesvakidašnjoj prometnoj nesreći koja se dogodila u noći s petka na subotu u Labinu kada je osobni automobil sletio s ceste i uletio u ugostiteljski objekt, izvijestila je istarska policija.


Policija je dojavu o nesreći zaprimila u 23,46 sati, a prema zasad raspoloživim informacijama osobni automobil je najvjerojatnije uslijed neprilagođene brzine sletio s ceste te uletio u prostor ugostiteljskog objekta »Rock caffe« u ulici Zelenice 16.


Tom je prigodom ozlijeđeno pet osoba koje su se nalazile u navedenom objektu od kojih je jedna osoba preminula u vozilu Hitne medicinske pomoći na putu do bolnice.
Policija nije htjela iznijeti informaciju o vozaču koji je upravljao vozilom jer je očevid koji je uz djelatnike labinske prometne policije obavljao i županijski državni odvjetnik bio još u tijeku.


Neslužbeno se doznaje kako se radi o djevojci koja je bila za upravljačem vozila »Polo Volkswagen« pulskih registarskih oznaka.


Goste prepunog Rock Caffea iznenada je prekinuo strahoviti udar.


Većina gostiju, na čelu s vlasnikom i osobljem caffe bara bila je prisebna pa su, do dolaska Hitne pomoći, odmah priskočili ozlijeđenima, izvukli automobil i počistili porazbacan inventar kako bi olakšali pristup djelatnicima Hitne pomoći.


Foto: Glas Istre


Foto: Glas IstreFoto: Glas Istre


Foto: Glas Istre