Završen očevid

Detalji stravične nesreće u Zagrebu: Zaletio se BMW-om u kombi i zapalio. Poginuo vozač, još šestero ozlijeđenih

Portal Novi list

NL arhiva

NL arhiva

Uslijed naleta, oba vozila su sletjela izvan kolnika, potom je došlo do zapaljenja BMW-a, a požar se proširio i na MercedesZagrebačka policija iznijela je detalje prometne nesreće koja se dogodila u prvim satima nedjelje u Sesvetama, u kojoj je poginula jedna osoba. Ozlijeđeni su muškarac te još troje maloljetnika.


U nedjelju oko 2:30 sati u Sesvetama, za sada nepoznati vozač upravljao je osobnim automobilom marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka Slavonskom avenijom prema zapadu.


Na raskrižju Slavonske avenije skretao je u naselje Ivanja Reka u Ulicu Svetog Ivana, dok je za taj smjer kretanja na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo.
Tom prilikom iz smjera grada, naišlo je kombi vozilo marke Mercedes makedonskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnji državljanin Makedonije, a koji je zadržavao svoj smjer kretanja prema istoku, za vrijeme dok mu je bilo upaljeno zeleno svjetlo na semaforu. Uslijed naleta, oba vozila su sletjela izvan kolnika, potom je došlo do zapaljenja BMW-a, a požar se proširio i na Mercedes.


U kombi vozilu nalazilo se šest državljana Sjeverene Makedonije kojima je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb i KB Dubrava. Teško su ozlijeđeni 25-godišnji vozač te dvoje maloljetnika, a lakše 28- godišnjak, 25-godišnjak i maloljetnik.