Mladić životno ugrožen

Detalji krvavog pira u Imotskom: ‘Pogledao mu je djevojku, a ovaj ga je nokautirao nogom. Ostao je ležati’

Portal Novilist.hr

Ilustracija

Ilustracija

Mladoženjin prvi rođak iz Imotskog je već prije svadbene večere bio dobro pod gasom, prepričava svjedokSplitska policija uhitila je muškarca koji se dovodi u svezu s fizičkim sukobom u kojem je, u petak navečer, u Imotskom jedna osoba zadobila teške i po život opasne ozljede.


“Policijski službenici pronašli su i uhitili muškarca kojeg se dovodi u vezu s tim događajem. Doveden je u službene prostorije i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje”, javili su u subotu iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.


Fizički sukob dogodio se u ulici Vladimira Nazora malo poslije 19 sati, a ozlijeđena je osoba prevezena na pružanje liječničke pomoći.
Do tučnjave je, kako smo već pisali, došlo na svadbi.


Jedan od svjedoka incidenta prepričao je da su oba mladića bili gosti na vjenčanju, a sukobu je kumovao alkohol.


“Mladoženjin prvi rođak iz Imotskog je već prije svadbene večere bio dobro pod gasom. Sin poznatog imotskog ugostitelja mu je u jednom trenutku navodno pogledao djevojku, što se ovom nije svidjelo. Nokautirao ga je nogom u glavu”, rekao je svjedok za Dalmatinski portal.


Dodaje da je mladić potom pao na zemlju, udario glavom i izgubio svijest.


Srećom, u blizini se našao mladić koji radi u hitnoj ambulanti te je ubrzo vozilo došlo po ozlijeđenog. U to je došla i policija koja je obavila očevid te na kraju i uhitila počinitelja.