Šokantno

Dao na trošenje većem broju osoba tvari koje su propisom proglašene drogom

Vladimir Mrvoš

SNIMIO SERGEJ DRECHSLER

SNIMIO SERGEJ DRECHSLER

Osnovano se sumnja da je 41-godišnji osumnjičenik od ljetnih mjeseci 2020. godine pa do listopada 2021. godine dao na trošenje većem broju osoba tvari koje su propisom proglašene drogomOpćinsko državno odvjetništvo u Rijeci je, po primitku kaznene prijave Policijske uprave primorsko-goranske protiv državljanina Republike Hrvatske (1980.) zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja osumnjičenika.


Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 41-godišnjak 20. listopada 2021., u svom stanu u okolici Rijeke, radi daljnje prodaje posjedovao drogu marihuanu u količini većoj od 1500 grama te drogu metafetamin u količini većoj od 25 grama.


Osnovano se sumnja da je 41-godišnji osumnjičenik od ljetnih mjeseci 2020. godine pa do listopada 2021. godine dao na trošenje većem broju osoba tvari koje su propisom proglašene drogom.
Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnijet je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.