Groblje svete Magdalene

Danas je sahranjen vozač koji je izgorio u šumi pored Gospića. Iza njega ostala supruga i troje maloljetne djece.

Marin Smolčić

snimio Marin Smolčić

snimio Marin Smolčić

Prilikom udarca vozač se onesvijestio, a do samozapaljenja vozila je došlo uslijed puknuća cijevi za dovod goriva.Iako iz Policijske uprave ličko-senjske nije bilo nikakvih službenih informacija, danas je na gradskom groblju Svete Marije Magdalene u Gospiću sahranjen poznati gradski automehaničar Jasmin  Tupković (1981.). Njegove posmrtne ostatke Policija je pronašla 17. prosinca prošle godine na jednom zabačenom makadamskom putu kod sela Trnovac nedaleko od Gospića. Tada je u potpuno izgorjelom automobilu zadarskih registracijskih oznake pronađeno karbonizirano tijelo nepoznate osobe.


Nakon skoro mjesec dana od toga tragičnog događaja i DNK analize utvrđeno je kako je u automobilu izgorio ovaj mladi čovjek. Odmah po dojavi o pronalasku izgorjelog aitomobila policijski službenici PU ličko-senjske izuvršili su krim-istraživanja pri čemu je utvrđeno kako je do zapaljenja došlo nakon što je automobil udario u balvan uz sami out.


Prilikom udarca vozač se onesvijestio, a do samozapaljenja vozila je došlo uslijed puknuća cijevi za dovod goriva. Budući su obdukcija i DNK vještačenje trajali gotovo mjesec dana krenule su spekulacije tko je nastradali vozač koji je izgorio u Trnovcu. Istoga dana kada je Jasmin nestao njegova obitelj prijavila je nestanak. Iza nesretnog čovjeka ostala je obitelj, supruga i troje maloljetne djece.