PU Ličko-senjska

Crna lička subota za bajkere: Od šest nesreća, u pet stradali motociklisti. Jedan sletio u trideset metara duboku provaliju

Marin Smolčić

snimio Marin Smolčić

snimio Marin Smolčić

Zadnja prometna nesreća u kojoj je sudjelovao vozač motocikla dogodila se u poslijepodnevnim satima na Takalicama, na cesti Gospić-Karlobag. Zbog neprilagođene vožnje s ceste je sletio njemački bajker (54) i pri tome se survao u provaliju duboku 30-ak metara.GOSPIĆ – Na području Policijske uprave ličko-senjske dogodilo se danas šest prometnih nesreća od kojih su u pet slučajeva sudjelovali motociklisti. Najtragičnije je bilo kod mjesta Tukanići na Velebitu gdje je smrtno stradao mađarski bajker.


„Crna subota“ nastavila se nedaleko od odmorišta Janjče na A-1 u smjeru Zagreba kada su u prometnoj nesreći sudjelovala dva motocikla. Pri tome je teško ozlijeđena srednjevječna žena.


Zadnja prometna nesreća u kojoj je sudjelovao vozač motocikla dogodila se u poslijepodnevnim satima na Takalicama, na cesti Gospić-Karlobag. Zbog neprilagođene vožnje s ceste je sletio njemački bajker (54) i pri tome se survao u provaliju duboku 30-ak metara.
U pomoć je ubrzo stigla ekipa gospićke stanice HGSS-a. Izvukli su teško ozlijeđenog muškarca iz gotovo okomite gudure. Hitno je prevezen u Opću bolnicu Gospić, ali je zbog težine ozljeda i brojnih prijeloma angažiran helikopter HRZ-a koji je unesrećenog prevezao u zagrebački KBC.