Suprug iz pakla

Bolestan ulog: Muškarac u Indiji izgubio novac na kocki pa dao da mu grupno siluju ženu

P. N.

Foto: Ilustracija/NL Arhiva

Foto: Ilustracija/NL Arhiva

Lokalni mediji navode su da je nakon grupnog silovanja žena otišla u kuću svog ujaka. No suprug ju je slijedio do ujakove kuće i priznao joj je da je pogriješio kladeći seMuškarac iz Indije se kladio na svoju ženu nakon što mu je ponestalo novca dok je kockao. Kada je izgubio, dozvolio je prijatelju i rođaku da siluju njegovu ženu.


Žena, čije ime nije poznato, živjela je u blizini policijske stanice Zafarabad u okrugu Jaunpur u gradu Uttar Pradesh u Indiji.


Kazala je da je njen suprug u to vrijeme puno pio i da su njegov prijatelj Arun i rođak Anil često dolazili u njihov dom, prenosi NDTV.
Lokalni mediji navode su da je nakon grupnog silovanja žena otišla u kuću svog ujaka. No suprug ju je slijedio do ujakove kuće i priznao joj je da je pogriješio kladeći se.


Navodno se žena složila vratiti kući sa suprugom nakon što je čula njegovo izvinjenje. Tijekom vožnje kući njezin muž je zaustavio automobil i pustio njegovog prijatelja i rođaka da je još jednom siluju.


Isprva policija nije napravila zapisnik o silovanju, ali su na kraju napravili Prvo izvješće o informacijama nakon što je ona otišla pred lokalni sud.


Ovo je pisani dokument koji policija u Indiji, Bangladešu i Pakistanu kreira kada primi podatke o počinjenju kaznenog djela.


Kad se žena obratila sudu, službenicima je naređeno da registriraju slučaj silovanja.