Obiteljsko nasilje

Bleki ponovno u riječkom zatvoru nakon što je divljački premlatio suprugu i sina

Šarlota Brnčić

Snimio S. DRECHSLER

Snimio S. DRECHSLER

Alitovski se ovoga puta sumnjiči za kaznena djela nasilja u obitelji i tjelesne ozljede, a s obzirom da je višestruko osuđivana osoba zbog istih ili istovrsnih kaznenih djela s elementima nasilja, prihvaćen je prijedlog tužiteljstva da mu se odredi istražni zatvoStari poznanik policijsko-pravosudnih organa 60-godišnji Slobodan Alitovski zvani Bleki iz Rijeke danas je iznova završio u riječkom zatvoru.


Alitovski se ovoga puta sumnjiči za kaznena djela nasilja u obitelji i tjelesne ozljede, a s obzirom da je višestruko osuđivana osoba zbog istih ili istovrsnih kaznenih djela s elementima nasilja, prihvaćen je prijedlog tužiteljstva da mu se odredi istražni zatvor.


Kako neslužbeno saznajemo, obiteljska drama odigrala se u nedjelju nešto prije devet sati navečer kada je Alitovski u stanu najprije verbalno napao nevjenčanu suprugu govoreći joj između ostalog da će je ubiti. Nakon toga ju je rukama uhvatio za vrat i počeo stezati. Udarao ju je i po tijelu zbog čega je pala na pod i počela zapomagati.
Čuo ju je njihov sin koji je uspio oca odvojiti od majke što je ona iskoristila za bijeg iz stana. Otac međutim nije stao već je šakama krenuo udarati sina kudgod je stigao, a čak je sa stola dohvatio i staklenu čašu koju je razbio sinu na glavi.


Sin je od siline udarca pao na pod, gdje ga je otac nastavio udarati, no tada je žrtva uspjela oca uhvatiti za noge, srušiti na tlo i pobjeći iz stana.