Vjerovali ili ne

Bizaran slučaj u Splitu: Tukli se u stanu, potom na ulici, a na poslijetku i u automobilu, pri čemu su izazvali prometnu nesreću

Šarlota Brnčić

Foto Davorin Visnjic/PIXSELL

Foto Davorin Visnjic/PIXSELL

Liječnička pomoć obojici je pružena u KBC Firule te je utvrđeno da su u prometnoj nesreći zadobili lakše tjelesne ozljede i otpušteni su iz bolnice.Za rubriku vjerovali ili ne je slučaj koji nam dolazi iz Splita, a čiji su akteri bili 40 i 22-godišnjak. Dvojac se sumnjiči da su se najprije na području Splita u alkoholiziranom stanju sukobili u stanu a potom i na ulici pri čemu je 22-godišnjak zadobio tešku tjelesnu ozljedu prsta na ruci.


Potom sjedaju u automobil s ciljem da 40-godišnjak do bolnice preveze ozlijeđenog 22-godišnjaka, ali sukob se nastavlja i u vozilu, te 22-godišnjak hvata volan vozila u vožnji pri čemu izlijeću van kolnika, te udaraju u parkirano vozilo.


Liječnička pomoć obojici je pružena u KBC Firule te je utvrđeno da su u prometnoj nesreći zadobili lakše tjelesne ozljede i otpušteni su iz bolnice.
Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede protiv 40-godišnjaka podnijeti će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, dok je 22-godišnjaku zbog sumnje da je svojim ponašanjem ostvario obilježja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama (ometanje vozača uslijed čega je došlo do prometne nesreće s ozlijeđenim osobama) izdan prekršajni nalog.