Priveden 27-godišnjak

MORA PLATITI MASNU KAZNU Bez vozačke, na neregistriranom motoru, bježao policiji po porečkim ulicama i činio brojne prekršaje

Šarlota Brnčić

Foto Marijan Susenj/PIXSELL

Foto Marijan Susenj/PIXSELL

Radi više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 27-godišnjak je doveden kod nadležnog suda, koji mu je izrekao novčanu kaznu od 16.250 kuna

Porečka je policija prijavila 27-godišnjaka zbog više prometnih prekršaja.


Naime, jučer oko 00.45 sati policijski službenici su u Ulici Rade Končara u Poreču primijetili motocikl Honda bez registarskih oznaka te su ga pokušali zaustaviti, no vozač je ubrzao vožnju i nastavio bježati porečkim ulicama, pri čemu je počinio nekoliko prometnih prekršaja.


Nakon što je u industrijskoj zoni ušao u slijepu ulicu, vozač je zaustavio motocikl i nastavio bježati trčeći, no policijski službenici su ga ubrzo sustigli i priveli u policijsku postaju. Utvrdili su kako 27-godišnjak nema ni vozačku dozvolu, a ponuđeno testiranje na prisutnost droga u organizmu je odbio.


Radi više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 27-godišnjak je doveden kod nadležnog suda, koji mu je izrekao novčanu kaznu od 16.250 kuna.