Nemile scene

BBB-i se u Ciboni sukobili s policijom, neredi se preselili i na obližnje ulice. Devet je privedenih

Hina

Foto Luka Stanzl PIXSELL

Foto Luka Stanzl PIXSELL

Sve je navodno počelo kada je došlo do naguravanja navijača s policijom, a sukob se nastavio i ispred dvoraneZbog navijačkih sukoba na utakmici između košarkaških klubova Dinamo i Bosco u Ciboni, policija je u utorak privela devet osoba, izvijestila je Policijska uprava Zagrebačka.


Sukobi navijača izbili su na utakmici 1. HKL u dvorani Košarkaškog centra “Dražen Petrović” u 21,15 sati, no policija je reakcijom brzo uspostavila javni red i mir.


“Po uspostavljenom javnom redu i miru, odnosno stavljanjem sukoba po nadzor, utakmica je odigrana do kraja”, priopćila je policija u utorak kasno navečer i dodala da je u tijeku kriminalističko istraživanje.


Foto Luka Stanzl PIXSELL
Mediji su ranije izvijestili da se na utakmici između dva zagrebačka košarkaška kluba Dinamo i Bosco okupio veliki broj Bad Blue Boysa te je već u dvorani došlo do sukoba navijača s interventnom policijom koji se preselio na obližnje ulice.


Foto Luka Stanzl PIXSELL


Povijesni plasman


Košarkaši Dinama izborili su povijesni plasman u HT Premier ligu nakon što su u odlučujućem, trećem susretu kvalifikacija nakon produžetaka pobijedili Bosco sa 79-78, a nažalost nakon susreta je došlo do sukoba navijača i policije.


Košarkaši Dinama izborili su povijesni plasman u HT Premier ligu nakon što su u odlučujućem, trećem susretu kvalifikacija nakon produžetaka pobijedili Bosco sa 79-78 i seriju dobili sa 2-1.


U prvoj je utakmici slavio Dinamo na domaćem terenu sa 77-62, a potom je Bosco uzvratio sa 73-56 izjednačivši na 1-1. U odlučujućoj, trećoj utakmici gledali smo pravu dramu koja je razriješena tek nakon produžetaka. Pobjedničke koševe sedam sekundi prije kraja postigao je David Ušić. Pod košem za 78-78, te iz dodatnog slobodnog bacanja za 79-78.


Nažalost, u samoj završnici utakmice došlo do sukoba dijela navijača Dinama s policijom, a incidenata je bilo i ispred dvorane. Sve je navodno počelo kada je došlo do naguravanja navijača s policijom, a sukob se nastavio i ispred dvorane. Policija je čak u jednom trenutku bila prisiljena upotrijebiti i suzavac.