Noćni prepad

Bankomat na Gornjoj Vežici dignut u zrak? Koliko je novaca uzeto za sada nepoznato

Šarlota Brnčić

Detalji kaznenog djela još se istražuju. U tijeku očevid i potraga za počiniteljemU Ulici Franje Belulovića na Gornjoj Vežici noćas je bilo burno jer se, za sada nepoznati počinitelj, namjerio na bankomat. Prema onome što su nam jutros ispričali obližnji stanari, bankomat je dignut u zrak te su nastala znatna oštećenja na prostoru u kojem je bio smješten.


Vezano uz slučaj kontaktirali smo PU primorsko-goransku iz koje nam je potvrđeno da je u pitanju kazneno djelo na Vežici, a za sada su nam u ovoj fazi istraživanja slučaja kazali kako je noćas, oko 4 sata, policija dobila dojavu o oštećenju bankomata na Gornjoj Vežici. U tijeku je očevid na mjestu događaja te se intenzivno radi na rasvjetljavanju okolnosti pod kojima se sve odigralo, a posebice na hvatanju osobe koja je to učinila.


S obzirom da očevid još traje, za sada ostaje nepoznanicom da li se radilo o jednom ili više počinitelja, na koji je način “napadnut” bankomat, te koliko je novaca u njemu bilo i da li se počinitelj uspio domoći plijena.