Šokantna ispovijest

Baka i djed ubijene Nikoll otkrili: ‘Otac je tražio da se djevojčica vrati u obitelj samo zbog roditeljskog doplatka’

P. N.

Luka Stanzl/PIXSELL

Luka Stanzl/PIXSELL

Ne, od nje nikad to nisam čula. Dva puta je rekla da će njoj biti bolje kod udomitelja, tvrde roditelji osumnjičene majkeRoditelji žene iz Nove Gradiške koja je osumnjičena da je nasmrt isprebijala dvoipolgodišnju djevojčicu uvjereni su kako njihovi kći nije odgovorna za zločin.


“Ne, to moja kćer nije napravila. Mi to ne vjerujemo, ako je napravila to, milijun posto nije to svjesno napravila. Nešto joj se dešavalo u glavi ili neko, ne znam što. Uglavnom, nešto se događalo s njom”, rekli su u razgovoru za Novu TV i dodali da ne mogu doći do kćeri, koja se nalazi u zatvoru u Novoj Gradiški.


Baka navodi kako su njezina kći i suprug tražili da se djevojčica vrati u obitelj kako bi dobili roditeljski doplatak i financijska sredstva.
“To je muž tražio. Muž. On je bio za to”, dodala je baka djevojčice, navodeći da od svoje kćeri to nije čula.


“Ne, od nje nikad to nisam čula. Dva puta je rekla da će njoj biti bolje kod udomitelja. Ja imam život patnički. I plakala i govorila, plakala i govorila. Ali, on je to tražio samo radi novca. On je nju jako maltretirao, u trudnoći je jako tukao. Ona je tu dolazila plava, ubijena”, prepričava baka.


Tvrdi da je kćer non-stop prijavljivala nasilje, ali ju nitko nije slušao. Tvrde da ona nije bila agresivna, već samo malo glasnija.


Djevojčica je gotovo četiri mjeseca imala svrab.


“Ako je ona meni lagala i ja ću lagati vama. Rekla mi je da ju je vodila kod doktora, da ju je vodila u Slavonski Brod. Dobivala je kreme, vadila je krv, no ništa to nije pomoglo”, kaže baka djevojčice za Dnevnik.hr, priznajući da djevojčicu nije vidjela preko dvije godine, odnosno jest zadnji put kad je djevojčica imala samo tri mjeseca.