Putnici izgorjeli

‘Auto je probio ogradu i zapalio se. Još se ne zna tko su poginuli’: Policija objavila detalje stravične nesreće

Hina

Foto Jurica Galoić / PIXSELL

Foto Jurica Galoić / PIXSELL

Nastavlja se daljnji rad i suradnja policije i Županijskog državnog odvjetništva u cilju utvrđivanja identiteta smrtno stradalih osoba, te drugih važnih činjenica, a po utvrđenom slijedi obavijest, javlja Krešimir Šimić iz PU brodsko-posavskePolicija je dovršila očevid jučerašnje jezive prometne nesreće na autocesti A3 kod Bukovlja.


– Obavljen je očevid, kojim je utvrđeno da je jučer (8. rujna), u 15.05 sati, na sjevernoj strani autoceste A3, u blizini Bukovlja, došlo do slijetanja i zapaljenja osobnog automobila, njemačkih registracijskih oznaka. Pritom je probijena zaštitna žičana ograda te je došlo do prevrtanja osobnog automobila, koje je završilo na krovu u šipražju. Osobni automobil je u cijelosti izgorio. Također je utvrđeno da su se u vozilu nalazile dvije osobe koje su pritom smrtno stradale, prenosi portal ebrod.net.


Nastavlja se daljnji rad i suradnja policije i Županijskog državnog odvjetništva u cilju utvrđivanja identiteta smrtno stradalih osoba, te drugih važnih činjenica, a po utvrđenom slijedi obavijest, javlja Krešimir Šimić iz PU brodsko-posavske.