Niz krđa

Austrijanac s terase lokala u Malom Lošinju demontirao i ukrao desetak metara rasvjete

Šarlota Brnčić

NL arhiva

NL arhiva

28-godišnjak nad kojim je kriminalističko istraživanje provela krčka policija sumnjiči se da je početkom prošlog tjedna iz ugostiteljskog objekta u sklopu benzinske postaje na području Malinske otuđio konobarski novčanik i novac

Zbog sumnje u niz krađa po ugostiteljskim objektima kazneno su nadležnom državnom odvjetništvu prijavljena dva počinitelja.
Riječ je o 28-godišnjaku nad kojim je kriminalističko istraživanje provela krčka policija, a koji se sumnjiči da je početkom prošlog tjedna iz ugostiteljskog objekta u sklopu benzinske postaje na području Malinske otuđio konobarski novčanik i novac.


Po završetku krim istraživanja lošinjske policije, 53-godišnji austrijski državljanin je osumnjičen da je prije nekoliko dana demontirao i s terase ugostiteljskog objekta u Malom Lošinju otuđio led rasvjetu dužine desetak metara. Otuđena rasvjeta je kod njega pronađena te vraćena vlasnici.


Ovim kaznenim djelima za sveukupno oko 6.000 kuna oštećeni su tvrtka s područja Malinske i vlasnica ugostiteljskog objekta.