Nesvakidašnje prometne nesreće

Alkoholizirani vozač autom priklještio pijanog pješaka; pješak je potom sjeo u svoj automobil i doživio novu nesreću

Šarlota Brnčić

Snimio SERGEJ DRECHSLER

Snimio SERGEJ DRECHSLER

U prometnoj nesreći 32-godišnjak je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u KB Sveti Duh, dok je 44-godišnjaku liječnička pomoć pružena u KBC Sestre Milosrdnice gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen

Dok je u krvi imao 1.57 promila alkohola, 44-godišnjak je upravljao Citroenom, zagrebačkih registarskih oznaka, makadamskim parkirališnim prostorom koji se nalazi sa sjeverne strane kućnog broja 127 Ulice Sveti Duh u smjeru sjevera.


Prednjim lijevim dijelom auta naletio je na 32-godišnjeg pješaka koji je u krvi imao 2,28 promila alkohola te ga prikliještio na stražnji desni bočni dio parkiranog Peugeota, krapinskih registarskih oznaka. Nastavljajući s kretanjem, Citroen je prednjim lijevim dijelom naletio na stražnji desni bočni dio Peugeota.


Nakon naleta, 32-godišnjak je s Peugeotom napustio mjesto događaja, a dolaskom do prilaznog kolnika kućnog broja 17 Ulice Kajfežov brijeg nastavio se kretati u smjeru juga, a potom vozilom prešao na meki teren sa sjeverne strane kućnog broja 17 Ulice Sveti Duh gdje je prilikom vožnje po mekom terenu lijevim kotačima prešao preko betonskog šahta.


Uslijed spuštanja vozila niz nagib prednjim dijelom je naletio na metalnu zaštitu koja se nalazi na mekom terenu.


U prometnoj nesreći 32-godišnjak je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u KB Sveti Duh, dok je 44-godišnjaku liječnička pomoć pružena u KBC Sestre Milosrdnice gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.