Četiri teške krađe

29-godišnjak osumnjičen za pljačku dviju vikednica i kuće u Jelenju te skladišta u Čavlima

P. N.

Ilustracija / Snimio Darko JELINEK

Ilustracija / Snimio Darko JELINEK

Iz vikendica i kuće otuđio je novac, akumulatore, agregat, ručne svjetiljke, prehrambene proizvode, alkoholna pića i druge predmete, dok je iz ograđenog skladišta otuđio gorivo i akumulatore iz radnih strojeva. Manji dio otuđenih predmeta je pronađen i vraćen vlasnicimaPolicijski službenici III. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kaznena djela imovinskog kriminaliteta, piše u priopćenju PU primorsko-goranske.


Policija ga sumnjiči da je tijekom siječnja, srpnja i kolovoza prošle godine provalio u dvije vikendice i kuću na području Jelenja te u ograđeno skladište na području Čavli.


Iz vikendica i kuće otuđio je novac, akumulatore, agregat, ručne svjetiljke, prehrambene proizvode, alkoholna pića i druge predmete, dok je iz ograđenog skladišta otuđio gorivo i akumulatore iz radnih strojeva. Manji dio otuđenih predmeta je pronađen i vraćen vlasnicima.
Sveukupna vrijednost otuđenih predmeta cijeni se na više od 13.000 kuna, a kaznenim djelima su oštećeni hrvatski državljani i tvrtka s područja Čavli.


Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 29-godišnjak je kazneno prijavljen za četiri teške krađe.