PISMO ČITATELJA

Petak u koloni na Krčkom mostu: “Rekonsturiraju ga već 3 godine, a ja čekam 45 minuta, skoro sam do Zagreba mogao stići”

P. N.

Foto Robert Šimonović

Foto Robert Šimonović

A i taj most rekonstruiraju već 3 godine i nikako da ga završe. Mislim da bi Japanci napravili već novi za 6 mjeseci, a Kinezi za 3 mjeseca, napisao je čitatelj.Kaže se da uvijek postoji kap koja će preliti čašu, a ta je danas bila za jednog našeg čitatelja, koji se javio redakciji s pritužbom na “beskrajno” čekanje u koloni do Krčkog mosta.


Evo što je napisao:


Danas je petak, 29.04., krenuo sam na otok Krk gdje me zatekla unazad već 2 godine opet ružna slika kilometarske kolone automobila. Ljudi su živčani, trube iz protesta, jer se ta kolona pomiče svakih 20 minuta možda 20 metara! Samo do mosta čekam već 45 minuta, a od mosta isto toliko. Skoro pa sam do Zagreba mogao stići.
Zvao sam prometnu policiju Krk, ljubazno zamolio da izađu na teren i pošalju prometnu policiju da ubrzaju kolonu na što sam naravno naišao na nervoznog djelatnika koji mi je rekao da neka čekam semafor i da se čeka na graničnom prijelazu u Hrvatsku pa nikome ništa i poklopio slušalicu! To je slika naše zemlje u očima turista i nadolazeće sezone?!


A i taj most rekonstruiraju već 3 godine i nikako da ga završe. Mislim da bi Japanci napravili već novi za 6 mjeseci, a Kinezi za 3 mjeseca.


Iz očaja šaljem ovaj mail i slobodno ga objavite u javnost, napisao je čitatelj Novog lista, čije pismo prenosimo u cijelosti.


Foto Robert Šimonović