Obiteljsko nasilje

Brutalno pretukao suprugu: Slomio joj nosnu kost, pa su ga pospremili u Via Romu

Vladimir Mrvoš

Ilustracija (ne prikazuje osobe iz članka) / Foto Pixsell

Ilustracija (ne prikazuje osobe iz članka) / Foto Pixsell

Osumnjičenik je, osnovano se sumnja, bio fizički nasilan prema svojoj supruzi i udario ju u predjelu nosa uslijed čega je oštećenica zadobila prijelom nosne kosti bez pomaka i više površinskih ozljeda

RIJEKA  Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci je, po primitku kaznene prijave Policijske uprave primorsko-goranske protiv državljanina Republike Hrvatske (1974.) zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela nasilja u obitelji  i tjelesne ozljede, provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja osumnjičenika.
Postoji osnovana sumnja da je 45-godišnjak 15. svibnja 2020., u stanu u kojem živi sa suprugom na području Primorsko-goranske županije, suprugu doveo u ponižavajući položaj vrijeđanjem, a potom ju i fizički napao.
Osumnjičenik je, osnovano se sumnja, bio fizički nasilan prema svojoj supruzi i udario ju u predjelu nosa uslijed čega je oštećenica zadobila prijelom nosne kosti bez pomaka i više površinskih ozljeda.
Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnijet je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke  i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Sudac istrage prihvatio je zahtjev državnog odvjetništva i protiv 45-godišnjaka odredio istražni zatvor.