iskreno

Vesna Pisarović o drogama na estradi: ‘Svi smo nešto probali, netko stane, netko ode dalje…’

M. Č.

NL arhiva

NL arhiva

Pjevačica je s estrade izbivala 20 godina, a sada je progovorila o nekim zanimljivim temama i planovima za budućnostPjevačica Vesna Pisarović 20 je godina izbivala s estrade, a vratila se prije nekoliko godina. Sada je u emisiji “Premijera” na srpskoj televiziji Pink progovorila o nekim zanimljivim temama i planovima za budućnost.


Za početak je otkrila zašto je 20 godina nije bilo na estradi.


,,Otišla sam studirati jazz u Haag, pa magisterij pjevanja u Londonu. Onda sam otišla u Berlin na jedan jazz koncert, zaljubila se u jedan band i počela od nule. Preselila sam se u Berlin i još uvijek sam na relaciji Zagreb-Berlin. Izdala sam pet albuma i onda su se dogodili klinci”, ispričala je.
Što se tiče slave, rekla je da baš i ne uživa u istoj. ,,Ne volim slavu niti biti prepoznata, iako volim glazbu i publiku. Kad sam u javnosti obično nosim šiltericu i hodam kao muško, nikad nisam previše sređena…”


Novinarka ju je upitala i o situaciji s drogama na estradi. ,,Droge ima svugdje, među studentima, osnovnoškolcima, droge ima sve više… Ona je dostupna i više je nije problem naći, to je samo stvar individue koja ima želju probati. Svi smo probali nešto, netko stane u nekom trenutku, netko ode dalje… Mislim, to je normalna stvar, samo se treba educirati javnost u smislu da ukaže na one krajnje problematične, ekstremne probleme koje droga radi, ili alkohol. Treba sve umjereno, to je jako teško za nas ljude”, priznala je pjevačica.


Naposljetku je najavila i u kojem će se smjeru nastaviti kretati njezina glazbena karijera. ,,U inozemstvu pjevam isključivo jazz, to sam druga ja, dok u Hrvatskoj i Srbiji uz jazz pjevam i pop. Od tog trenutka koncerti su se zaredali, tako da uskoro izdajem i pop album, prva će pjesma izaći 1. rujna“, poručila je.