Iznenađenje

Uživa u luksuzu: Modni mačak pohvalio se skupocjenim poklonom

A. P.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Na Instagramu je oduševljeno otkrio o čemu je riječStilist Marko Grubnić ugodno se iznenadio kad je stigao kući s ljetnog odmora.


Na Instagramu se pohvalio obožavateljima iznenađenjem koje mu je priredio Vlado. U kući, točnije u garaži, dočekao ga je skupocjeni poklon prekriven crnom navlakom i ukrašen ogromnom crvenom mašnom.


Modni mačak ponosno se pohvalio poklonom, a iako nije napisao što je, jasno je kako je to automobil, čiju marku Marko nije otkrio.
“Hvala Vlado na potpunom doživljaju i iznenađenju”, napisao je na snimci na kojoj uzbuđeno otkriva automobil i skida navlaku.


Foto: Instagram / Marko Grubnić

Foto: Instagram / Marko Grubnić


 


“Nova beba”, dodao je u drugom Storyu, na kojem oduševljeno pozira uz svojeg novog limenog ljubimca.


Foto: Instagram / Marko Grubnić

Foto: Instagram / Marko Grubnić


Izgleda kako ćemo morati pričekati da Marko otkrije koja se tajna krije iza velike crvene mašne.


Marko se vratio s ljetovanja, s kojeg je također objavljivao brojne fotografije s luksuznih lokacija na kojima je boravio, a podijelio je i fotografiju na luftiću u obliku jednoroga s grivom duginih boja na kojoj je uživao u bazenu.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)“Ljetni jahač”, napisao je u opisu fotografija, odjeven u ružičastu košulju i kupaće gaće s leopardovim uzorkom, s ogromnim slamnatim šeširom i sunčanim naočalama.