Turneja »Nu King«

U sklopu Adria Summer Festivala Jason Derulo stiže u pulsku Arenu

Hina

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Jedan od najkreativnijih izvođača na svjetskoj pop sceniAmerički kantautor Jason Derulo, jedan od najkreativnijih izvođača na svjetskoj pop sceni, u sklopu svjetske turneje »Nu King« 7. kolovoza stiže u pulsku Arenu, objavili su organizatori koncerta Adria Summer Festival i Star produkcija.


– Koncert Jasona Derula savršen je početak ovogodišnjeg Adria Summer Festivala u pulskoj Areni. Glazbeni nastup tog izvođača prate atraktivne koreografije tako da će publika imati priliku uživati u vrhunskoj pop izvedbi, a atmosfera najljepše hrvatske pozornice učinit će ljetni glazbeni spektakl još posebnijim, poručili su organizatori.


Otkako se probio na svjetsku scenu pjesmom »Whatcha Say«, svojim prvim platinastim singlom, taj nagrađivani izvođač, čija se neto vrijednost procjenjuje na više od 100 milijuna dolara, prodao je više od 250 milijuna singlova, od kojih čak 15 u platinastoj nakladi. Neki od njih su »Want to Want Me«, »Wiggle«, »Talk Dirty«, »Trumpets«, »It Girl«, »In My Head«, »Ridin’ Solo«, »Don’t Wanna Go Home«, »Marry Me«, »’The Other Side«, »Get Ugly«, »Swalla«, »Savage Love«, »Take You Dancing«…
Derulo je svojevrstan fenomen i pravi predstavnik današnjeg vremena s više od 18,2 milijarde streamova i više od 117 milijuna pratitelja na raznim digitalnim platformama. Upravo je TikTok preoblikovao njegov odnos s obožavateljima, s više od 59 milijuna pratitelja i objavama koje postižu i više od 10 milijuna pregleda, njegov je račun već godinama u samom vrhu najpraćenijih.