Sila se budi i na TV-u

Najbolji prizori iz “Ratova zvijezda” na RTL2 u srijedu, 16. prosinca

P. N.Prisjetite se nezaboravnih trenutaka kultnog serijala “Ratovi zvijezda” u posebnoj emisiji “Ratovi zvijezda: Najbolji trenuci” u srijedu, 16.prosinca u 19.20 sati na RTL2.


Dan prije prikazivanja „Ratova zvijezda: Sila se budi“ u kinima, RTL2 nudi najbolje trenutke kultnog serijala „Ratovi zvijezda“. Emisiju u kojoj će biti prikazan presjek najboljih trenutaka dosadašnjih šest kultnih nastavaka Georgea Lucasa vodit će Dario Todorović, a gosti Matija Matečić, predsjednik udruge Star Wars Hrvatska, poznati redatelj Daniel Kušan, koji se inspiriran serijalom i sam počeo baviti filmskom režijom, te Tomo in der Mühlen, DJ i vlasnik tvrtke za prodaju autorskih prava, koji je veliki obožavatelj „Ratova zvijezda“, komentirat će kultne trenutke franšize.


Podsjetit ćete se na deset najpamtljivih trenutaka, od utrke letjelica iz „Fantomske prijetnje“, borbe u areni na Geonosisu iz „Klonovi napadaju“ pa do kultnih scena borbi za Hoth i „šetača“ iz „Imperija uzvraća udarac“, bitke za Endor iz „Povratka Jedija“ i nezaboravne završne borbe Dartha Vadera i Lukea Skywalkera svjetlosnim mačevima iz „Povratka Jedija“. Sila se budi i na RTL2.