“VIOLA BOJE MORA”

Stiže nova hit serija: pozadinske tajne, krimi slučajevi i kemija među likovima i ljubavnim pričama

Ivana Kocijan

Foto: Erika Kuenka

Foto: Erika Kuenka

Talijanska serija idealna za opuštanjeOd 17. lipnja od ponedjeljka do četvrtka u 21.15 na RTL-u će se prikazivati talijanska hit-serija “Viola boje mora” u kojoj se Can Yaman vraća na male ekrane u sasvim novoj ulozi. Kemija glavnih likova, ljubavna priča, uzbudljive kriminalističke intrige i posebni talenti glavne junakinje uvući će gledatelje u radnju ove detektivske priče, dok će se prekrasni kadrovi Palerma uklopiti u ljetnu atmosferu koja taman počinje.


Viola Vitale, pobjednica natjecanja za Miss Italije i modna novinarka, vraća se iz Pariza u Palermo kako bi pronašla svog oca kojeg nikad nije upoznala. Počinje raditi kao novinarka na kriminalističkoj priči i tako počinje i njezina suradnja s inspektorom Francescom Demirom (Can Yaman). Za razliku od optimistične Viole koja vjeruje u ljudsku dobrotu, Francesco je ciničan i nepovjerljiv te sklon kršenju pravila. Stoga će u početku teško pronalaziti zajednički jezik, ali s vremenom će naučiti uspješno surađivati na slučajevima koji otkrivaju tamnu stranu Palerma.Foto: Erika C. Cuenka UrbanViola također ima poseban dar koji joj pomaže u rješavanju zločina – sinesteziju koja joj omogućava da ljudske emocije vidi kao boje. Ovo će joj omogućiti da otkrije stvarne i skrivene osjećaje ljudi s kojima se susreće i tako bolje shvati njihove namjere. Ova jedinstvena sposobnost ujedno skriva i tajnu stvarnog razloga njezinog povratka u Palermo. Uz rješavanje zločina i istraživanja granice znanosti i nadnaravnog “Viola boje mora” ujedno donosi priču o ženi koja se pokušava snaći u novom okruženju, dokazati šefici koja u njezine sposobnosti nema povjerenja i steći prijatelje.


Lik Viole tumači Francesca Chillemi koja je, baš kao i lik kojeg glumi, svojedobno bila pobjednica natjecanja Miss Italija. Partner joj je Can Yaman, popularni turski glumac kojeg smo gledali u serijama “Pun mjesec”, “Sanjalica” i “Gospodin pogrešni”. Yaman glumi karizmatičnog i impulzivnog inspektora Francesca Demira, a to mu je prva uloga na talijanskom jeziku.


Predivni kadrovi Palerma, uzbudljivi kriminalistički slučajevi, tajne koje se kriju u pozadini, kemija među likovima i njihova ljubavna priča čine seriju “Viola boje mora” idealnom za opuštanje tijekom vrućih ljetnih večeri. Osim u programu RTL-a dostupna je i na platformi Voyo.